Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, schimbare MAJORĂ de discurs

Ponta

Premierul Victor Ponta are o schimbare majoră de discurs, în ultima perioadă. La ultimele 2 prezențe importante din Parlament, votul pentru Guvern și votul pe buget, premierul a preferat să nu răspundă acuzațiilor venite din partea opoziției.

”Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat acestui buget, inclusiv domnului Eugen Nicolăescu, care m-a ajutat pentru construcția bugetului pe anul 2014, atunci când era ministru.

Vreau să vă spun că înțeleg aproape toate atacurile politice, mai puțin cel al domnului Ialomițianu, de la care nu am înțeles cum nu am asigurat loc pentru evaziunea fiscală în buget. În rest aș vrea să trecem peste aceste poziții politice și să ne concentrăm pe adoptarea acestei legi extrem de importante, care este bugetul”, le-a spus Victor Ponta, parlamentarilor.

Un discurs asemănător a avut Victor Ponta și după ce a obținut votul de încredere al Parlamentului, pentru guvernul Ponta IV. El a refuzat să răspundă atacurilor opoziției, în ciuda faptului că o parte dintre liderii PNL au tras cu toate gloanțele în Victor Ponta.

De ce spunem că este o schimbare majoră? Ascultați puțin mai jos cum arată, în mod normal, o bătălie din Parlament, între Victor Ponta și adversarii politici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.