Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta se bucură de situația delicată în care se află Traian Băsescu: 'Culege ce a semănat. Se face de râs, sincer'

ponta basescu

Fostul premier Victor Ponta a comentat situația delicată în care se află Traian Băsescu, mărturisind fără ezitare că se bucură și că fostul președinte „culege ce a semănat”.

„Da, mă bucur. Aia cu copilul nu, am fost singurul care am spus că suntem o țară barbară. Eu n-am văzut Ivanka Trump să pățească ceva, n-am auzit băiatul lui Biden să fie anchetat. Cred că Traian Băsescu culege ce a semănat. Nu înțeleg de ce nu a plecat, povestea asta cu RAPPS se face de râs, sincer”, a afirmat liderul PRO România, în podcastul EVZ PLAY.

Fostul prim-ministru a ținut să menționeze și un anumit episod legat de relația sa tumultoasă avută cu fostul președinte, legat de autostrada construită de Strabag. La momentul respectiv Băsescu a anunțat public cu mult tam tam că Victor Ponta este anchetat de Laura Kovesi, șefa DNA la acel moment. În final însă, toate acuzațiile la adresa lui nu au putut fi dovedite, a precizat invitatul.

RA-APPS a anunţat joi că cererea de chemare în judecată privind evacuarea lui Traian Băsescu este în curs de redactare şi va fi depusă la instanţa competentă în intervalul 02-06.06.2022. Termenul de evacuare din locuinţa de protocol a expirat pe 1 iunie, după ce instituţia a apelat şi la o notificare prin intermediul unui executor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.