Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta ŞOCHEAZĂ pe toată lumea: A oferit declaraţia serii - 'dacă va candida Iohannis împotriva lui Dragnea, ÎL VOTEZ pe Iohannis'

ponta iohannis

Fostul premier, Victor Ponta, şochează pe toată lumea. Acesta a oferit declaraţia serii în direct la TVR, la emisiunea lui Ionuţ Cristache. Războiul cu Liviu Dragnea l-a făcut pe Ponta să îşi schimbe total opţiunile politice. "Dacă o să candideze în 2019 Klaus Iohannis împotriva lui Liviu Dragnea, eu pun ştampila pe Klaus Iohannis. Am văzut un sondaj acum, recent, şi Dragnea are 11% grad de încredere", a anunţat Ponta, care râde de Dragnea şi în privinţa contractelor pe care România le-a semnat pentru achiziţia de diverse arme.

Citește și: Daune URIAȘE cerute de Oana Zăvoranu fostului soț! Pentru ce vrea bruneta jumătate de milion de euro

"Iohannis a fost şmecher. El a făcut poza şi Dragnea a dat banii", a anunţat Ponta care crede în plecarea lui Iohannis la Consiliul European.

Citește și: Detalii interesante! Ce s-a discutat, de fapt, între Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Olguța Vasilescu

"E posibil ca Iohannis să plece la Bruxelles. Pentru o funcţie onorifică, Iohannis e cel mai bun. Ştie germana, e din Estul Europei.", crede Ponta.

Citește și: Pe ce a irosit ANAF o sumă uriașă – Milioane de români au fost vizați

Fostul premier nu s-a oprit aici. Acesta a avut o poziţie tranşantă şi în privinţa schimbării legilor justiţiei. "La schimbarea legilor justiţiei eu sunt de acord să i se ia lui Klaus Iohannis numirile procurorilor şefi, dar să li se dea magistraţilor. Dacă i se dau lui Dragnea, eu nu sunt de acord. Eu am mai mare încredere în Iohannis decât în Dragnea. Şi o spun eu, care sunt singurul care am candidat împotriva lui", a mai spus Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.