Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta spune ce stă în spatele SCANDALULUI dintre Liviu Dragnea și șeful SPP: 'Ori minte, ori trebuie dosar, demisie'

Victor Ponta a analizat conflictul dintre al treilea om în stat, Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, și șeful SPP, Lucian Pahonțu. Conform lui Ponta, renunțarea miniștrilor la SPP ar fi, de fapt, planul prin care Dragnea i-ar putea controla pe toți, știind unde merg și cu cine se întâlnesc. În plus, fostul premier consideră că se va ajunge ca SPP să treacă din subordinea președintelui sub cea a Ministerului de Interne.

Ponta e de părere că dacă Dragnea are dreptate în acuzațiile sale, atunci ar trebui ca Pahonțu să aibă dosar penal și să fie demis. Mai mult, fostul președinte al PSD îi cere lui Klaus Iohannis să se implice.

Citește și: Dovada că a fost IERTAT de Liviu Dragnea! Ce funcție a primit fostul vicepremier Marcel Ciolacu

”Dragnea nu are încredere în nimeni. Ideea de a-i controla total pe toți miniștrii mi se pare o chestie foarte gravă, nu o glumă. Dragnea va face asta. Dragnea îi bagă în sac, îi amestecă și nimeni nu se supără. E un prim semnal că SPP va pleca de la președinte. Urmează SIE și SRI. Va fi adusă la MAI. Ori are probe domnul Dragnea și trebuie dosar, demisie, ori minte. Că s-a dus unul la Paul Stănescu, iar Stănescu i-a spus lui Dragnea e de Caragiale. Iohannis, în loc să își facă treaba, să vadă dacă e adevărat, nu face nimic. ”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.