Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta susţine tăierea subvenţiilor pentru partide: 'Banii românilor sunt la PSD şi PNL'

ponta obraz

Victor Ponta reacţionează la ştirea că Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a respins rambursarea către PSD a sumei cheltuite de partid în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, 3,38 milioane de lei. Liderul Pro România aminteşte că reprezentanţii partidului pe care îl conduce au propus reducerea subvenţiilor acordate partidelor.

"“Cainii latra - caravana trece” - indiferent de revolta exprimata de toti romanii PSD primeste in continuare milioane de Euro de la Bugetul de Stat ( din banii publici necesari pentru sanatate, educatie, drumuri samd) !!! Degeaba deputatii ProRomania au facut propuneri pentru reducerea acestei subventii nesimtite- banii vin in fiecare luna! Nu ii mai foloseste Dragnea - acum ii foloseste Dancila / iar PNL si USR primesc si ei sume importante .

In luna August PSD a primit din bani publici 11 MILIOANE RON ( aprox. 2,5 MILIOANE de Euro)! Si nu le ajung niciodata!

Banii romanilor - sunt la PSD si PNL!", scrie Ponta pe Facebook.

Doar în luna august, PSD a primit de la stat peste 11 milioane de lei, PNL peste 5 milioane de lei, iar USR 1,5 milioane lei.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a respins rambursarea către PSD a sumei cheltuite de partid în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, 3,38 milioane de lei, pe motiv că persoana împuternicită nu a prezentat semnătura preşedintelui de la acel moment al partidului. Ulterior, PSD a remediat situaţia, dar după ce termenul legal a expirat, a declarat, miercuri seară, preşedintele AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.