Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta toacă guvernul după explozia IRRC: Am văzut cu “Puie Monta” , “ciuma roșie” și “corupții” scădeau taxele, creșteau salariile și pensiile

Facebook
Victor Ponta

Fostul premier al României Victor Ponta a izbucnit la adresa guvernului, după ce ratele românilor care au credite în IRRC au explodat. Ponta spune că doar atunci când România e condusă de guverne de dreapta ratele cresc, iar singurii politicieni care sunt huliți sunt, culmea, cei de stânga.

"Cum ( era sa zic “naiba”) se face ca , de cate ori avem Guvern “de dreapta” cresc taxele , impozitele, dobanzile la credite, inflatia, preturile? Am vazut cu “Puie Monta” , “ciuma rosie” si “coruptii” scadeau taxele, cresteau salariile si pensiile si erau multumite firmele romanesti ; plus ca luam bani europeni si aveam cele mai mici deficite, dobanzi si imprumuturi . Cum “naiba”?

Vedeti dvs cumva ca Romania are acum un Program Economic care ne ajuta sa ne fie mai bine? Sa trecem iarna mai usor? Sa putem sa ne platim facturile la energie? Sa imi spuneti si mie - sa nu mai fiu asa carcotas! Multumesc", scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.