Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta vorbește despre 'combinagii' de la PNL: Ce detalii oferă deputatul

ponta psd

PNL a încercat, fără succes, să-i convingă pe senatorii UNPR să pună umărul pentru debarcarea din fruntea senatului a lui Călin Popescu Tăriceanu. Tentativa lor a rămas fără succes, prilej pentru Victor Ponta să fie ironic la strădaniile liberalilor. Ponta vorbește despre ”combinagii de la PNL”, despre ”politrucii” care au ajuns în PNL, dar și despre loialitatea UNPR și ALDE alături de PSD. Fostul premier, acum simplu deputat PSD, taxează din nou conducerea PNL: ”rămâne cum am stabilit - varianta românească a filmului "Gogomanul și Tăntălăul". Ne este nouă rușine de lipsa lor de rușine!”, e concluzia lui.

Citește și: Ea e fiica de 40 de ani a lui Ilie Năstase: Iată cum arată

”Felicitări conducerilor PSD și UNPR cât și senatorilor care i-au făcut încă o data de râs pe "combinagiii" de la PNL / PDL și i-au lăsat în offside cu schimbarea Președintelui Senatului!

Funcția de președinte al Senatului aparține, prin votul din 2012 al românilor, unui reprezentant de marcă al USL - iar Călin Popescu Tăriceanu este un astfel de senator (în niciun caz vreunui pedelist vopsit în penelist sau unor politruci care au fost votați ca USL ca să dea țeapă și să meargă cu Blaga și Anastase de mână)!

În momentele grele ale guvernării noastre PSD - UNPR - ALDE au fost mereu loiali și solidari. Doar așa vor putea asigura majoritatea în structurile locale după iunie 2016 și la guvernare după Noiembrie!

Cât despre actuala conducere a PNL / PDL rămâne cum am stabilit - varianta românească a filmului "Gogomanul și Tăntălăul". Ne este nouă rușine de lipsa lor de rușine!”, e mesajul lui Victor Ponta.

Citește și: Planul SECRET prin care se pregătește prima colonie pe Lună

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.