Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victoria cu Steaua nu l-a convins: Ionuţ Negoiţă anunţă că vinde Dinamo

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam coregrafie Steaua Dinamo Steaua

Ionut Negoita e bucuros dupa victoria din derby si ii transmite investitorului indian ca il asteapta la negocierile finale dinaintea preluarii clubului.

Negoita spune ca nu se gandeste la titlu si lasa de inteles ca isi doreste sa cedeze actiunile cat mai rapid. "Am facut 3 puncte, am batut Steaua, restul... vom vedea, nu stiu de lupta la titlu. Galeria ne surprinde de fiecare data, au fost mereu la inaltime. Si echipa s-a ridicat la nivelul suporteri. Nu e simplu sa cedez pachetul de actiuni, vom vedea. Discutam, vedem, sunt increzator ca vom reusi sa colaboram, poate sa cedam pachetul majoritar de actiuni. Nu stiu daca investitorul indian a fost multumit de meci, n-am discutat decat inaintea partidei. Andone e un antrenor foarte bun, sunt convins ca va face treaba foarte buna in continuare, sper ca toata lumea sa aiba incredere in el asa cum am si eu!", a spus Negoita, conform sport.ro.

Vezi şi: Gigi Becali își DESFIINȚEAZĂ echipa: Gest INCREDIBIL al patronului după umilința cu Dinamo

Jucătorii sunt şi ei extrem de fericiţi după victoria din eternul derby. Nistor a ramas impresionat de coregrafia fanilor de la derby. "Cred ca ne-am ridicat la pretentiile fanilor. Coregrafia a fost ceva unic in Europa. Credeam ca vom castiga, nu ma gandeam la acest scor. Cand va incepe playoff-ul va fi un alt campionat. O sa mergem in seara asta la Saftica, bem o bere, un vin, vom povesti aceasta victorie istorica" "Trebuie sa o tinem pe aceeasi linie si sa castigam si in meciurile urmatoare. A fost o disputa in familie cu Pintilii, imi pare rau pentru el, acum am castigat eu", a declarat Nistor dupa meci.

Chiar dacă a bătut Steaua, Ioan Andone încă se teme că ar putea fi dat afară de la Dinamo. "Golurile au venit firesc. I-am analizat foarte bine. Steaua are jucatori buni, dar noi avem jucatori mai buni. Am avut o strategie buna, cu pressing, asa a dat gol Nemec, asa am obtinut penalty." "Vor striga la meciul urmator demisia, daca nu dam 3 goluri. Avem cel mai bun atac din Romania si asta nu e intamplator. Noi trebuie sa ne rezolvam problemele din aparare. Filip a fost fara greseala, mi-a placut cum au intrat si rezervele" "Acum, Gnohere e 100% cu gandul la Dinamo, dupa cum se antreneaza. Acum nu am ce sa-i reprosez, imi place foarte mult si i-am spus-o. I-am zis ca va juca in repriza a doua. Sa se bata pentru postul de titular cu Nemec." "Si acum sunt probleme, asa sunt informatiile mele. Dar asta e viata, insa contractul e contract. Eu stiu mai bine ca oricare ce inseamna Dinamo, ce presiune e. Daca am lua titlul, sigur nu voi pleca" "Nu am lasat-o pe Steaua sa joace si asta a fost cheia astazi", a spus Ioan Andone la Digisport.

Vezi şi: Dinamo a UMILIT-O pe Steaua: Cea mai frumoasă coregrafie din România, Reghe e pe făraș / VIDEO

Adrian Mutu spune că s-a relansat campionatul după victoria lui Dinamo. "Ma bucur ca ne-am ridicat pe teren la nivelul galeriei sau aproape de nivelul lor. Au fost extraordinari. E meritul lui Andone pentru aceasta victorie, baietii au stat concentrati si au dat tot ce aveau mai bun. Nu am nimic cu el, suntem in aceeasi echipa. Imi doresc victorii importante, o echipa care lupta pentru fiecare minge, care se aduna si reuseste sa castige chiar si dupa ce e condusa. S-a relansat campionatul, suntem la 5 puncte de Steaua. Baietii trebuie sa se bucure de victorie, dar de maine sa se gandeasca la meciul cu Gaz Metan, o echipa care e sus in campionat. Trebuie sa continuam sirul victoriilor. E primul derby in calitate de conducator, si cat am fost la Dinamo ca jucator n-am pierdut niciun derby, e bine! Stiu ca s-a intalnit domnul Negoita cu investitorul care doreste sa vina la club, sper ca impreuna vom reusi sa facem din Dinamo o echipa importanta in Europa!", a spus Mutu la Digisport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.