Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie cu scandal a Astrei: CSU, trădată de bulgari / VIDEO

Astra a obținut prima victorie din play-off în deplasarea de la Pitești, contra lui CSU, scor 3-1. Astra a început în forță, iar Alex Ioniță II a marcat al doilea cel mai rapid gol din istoria Ligii 1, după un minut și 22 de secunde.

Un minut mai târziu CSU a primit un penalty pentru intervenția lui Romario Moise asupra lui Băluță, dar Zlatinski a ratat lovitura de la 11 metri. Mulțescu l-a schimbat pe mijlocașul bulgar în minutul 29, când pe teren a fost introdus Gustavo, iar Zlatinski a plecat direct la vestiare. Astra și-a dublat avantajul în minutul 35, când Buș a profitat de pasivitatea lui Barthe și Kelici și l-a învins pe Calancea cu un șut la colțul scurt.

Mulțescu a reacționat din nou și l-a schimbat pe francezul cu cetățenie bulgară înainte de pauză, introducându-l în teren pe Burlacu. Barthe a repetat atitudinea lui Zlatinski și a mers direct la vestiare după schimbare.

Imediat după pauză, Craiova a primit un nou penalty, contestat vehement de jucătorii lui Marius Șumudică. Gustavo a înscris, iar centralul Bârsan a dus muncă de convingere cu fotbaliștii Astrei, care nu doreau să reia meciul, în semn de protest.

Scorul final a fost stabilit de autogolul lui Măzărache, din minutul 66. Acesta a deviat în proprie poartă o lovitură de cap expediată de Săpunaru. Astra rămâne pe ultimul loc din play-out, dar se apropie la un singur punct de CSU, care ocupă poziția a cincea.

VIDEO CU GOLURILE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.