Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VICTORIE FENOMENALĂ în faţa Ungariei: România se califică în grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal feminin

digi 24
handbal feminin romania

Naţionala feminină de handbal a României s-a calificat incredibil în grupele principale ale Campionatul Mondial din Japonia, după o victorie smulsă dramatic în faţa Ungariei, cu scorul de 28-27 (10-16), vineri, la Yatsushiro, în ultimul joc din Grupa C.

Vezi și: Un cunoscut medic face ACUZAȚII EXPLOZIVE: De când s-au mărit aiurea salariile în scop electoral, anumiți doctori ocolesc bolnavii

Ungaria a condus pe tot parcursul partidei, chiar la diferenţe mari, însă România a revenit pe final şi a egalat la 27. După un time-out al Ungariei, adversarele româncelor au ratat, iar România a obţinut o lovitură de la 7 metri. A înscris Cristina Neagu şi s-a terminat 28 la 27 pentru România.

Naţionala României va merge fără niciun punct în grupa principală, pentru că a pierdut partidele cu Spania şi Muntenegru, echipe deja calificate în Main Round. De la startul Mondialului, România a pierdut cu Spania (16-31), a învins Senegal (29-24), a bătut Kazahstan (22-20) și a pierdut cu Muntenegru (26-27).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.