Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VICTORIE în instanță pentru Emil Boc: 'Semnăm contractul pentru metrou în maxim o lună'

Inquam Photos / Octav Ganea
emil boc

Curtea de Apel Cluj a respins contestația făcută de o firmă participantă la licitația pentru studiile la proiectul de metrou și tren metropolitan de la Cluj-Napoca. Contractul se va semna cu câștigătorul în maxim o lună.

Primarul Emil Boc a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că decizia Curții de Apel Cluj confirmă legalitatea procedurii de achiziție realizată de către Primăria Cluj-Napoca.

Citește și: Gigi Becali a rămas mască: Aşa ceva e inadmisibil. Şi tot Becali este vinovat, la integritate!

„Curtea de Apel Cluj a dat câștig Primăriei Cluj-Napoca în licitația pentru metrou și tren metropoltan și a respins contestația unei firme care a participat la licitație. Sentința este definitivă și menține soluția dată de Primăria clujeană la licitație. Decizia Curții de Apel confirmă legalitatea procedurii de achiziție realizată de către Primăria Cluj-Napoca. Vom semna contractul în perioada următoare, în maximum o lună, și în 14 luni va fi realizată documentația pentru trenul metropolitan și în 27 de luni pentru metrou. Viitorul Clujului îl pregătim acum”, a spus Boc.

Licitația organizată de Primăria Cluj-Napoca pentru realizarea studiilor de pre-fezabilitate și fezabilitate la metrou și tren a fost contestată în ianuarie 2020.

Citește și: Adrian Năstase este trist: Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată!

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, spunea atunci că s-a contestat la CNSC faptul că municipalitatea a atribuit contractul unei asocieri de firme dintre care una s-ar fi aflat în conflict de interese.

Primăria Cluj-Napoca a anunțat în 29 octombrie 2019 câștigătorul licitației care va face studiile pentru realizarea metroului și trenului metropolitan, acesta fiind o asociere de firme. Valoarea contractului depășește 30 de milioane de lei.

Citește și: Iohannis a primit premiul ‘Coudenhove-Kalergi’; Tusk: ‘I-am propus să fie președintele Consiliului European, a refuzat’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.