Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie ISTORICĂ a unei românce la turneul lui Ion Țiriac de la Madrid

Patricia Ţig

Patricia Ţig scrie istorie la Madrid, la turneul de tenis al lui Ion Țiriac. Sportiva noastră s-a impus astăzi, scor 6-2, 6-3, în turul secund al turneului din Capitala Spaniei, în faţa lui Sloane Stephens.

Calificată pentru prima oară în carieră pe tabloul principal al unui turneu de categorie Mandatory, după ce a venit din calificări, sportiva de 21 de ani face turneul carierei. Ieri, Patricia Ţig, locul 134 WTA, a reușit șapte break-uri în confruntarea cu Daria Kasatkina, din Rusia (scor 6-3, 4-6, 6-2).

Citește și: Acesta e cel mai ciudat Lamborghini / VIDEO

Disputa din ziua de Paşte a fost o adevărată „injecţie cu moral” pentru Patricia, care astăzi a dominat-o total pe Sloane Stephens, fostă semifinalistă la Australian Open şi numărul 21 mondial. Fără a fi o specialistă pe zgură (optimi de finală în 2012, 2013, 2014 şi 2015), jucătoarea din SUA a fost depăşită la toate captiolele de româncă. Reprezentanta noastră a condus de pe linia de fund disputa, reuşind schimbări de direcţie foarte bune, într-o partidă care a durat doar o oră şi 17 minute, informează Digisport.

În optimile de finală ale turneului de la Madrid, Ţig va da piept cu învingătoarea partidei Madison Keys - Barbora Strycova. Cehoaica, numărul 33 mondial, pare uşor favorită în disputa cu sportiva din State, chiar dacă aceasta din urmă e mai bine clasată (locul 25). Totuşi, Keys nu se simte excelent pe zgură, lucru care ar putea conta decisiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.