Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie à la Pirus pentru Clotilde Armand: Înțelegere pentru mai puține servicii, prezentată ca o reducere a tarifelor Romprest

Facebook
clotilde romprest

Reprezentanții Primăriei Sectorului 1 și cei ai companiei Romprest s-au întâlnit miercuri la Prefectura Capitalei, pentru a găsi o soluție la criza gunoaielor odată cu ridicarea stării de urgență în sector și, implicit, expirarea contractelor provizorii încheiate de Clotilde Armand cu alte firme.

Cele două părți au stabilit un tarifc de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei cât solicita Romprest inițial. Prezentată în presă ca o victorie a primarului Clotilde Armand, așa-zisa reducere a tarifelor este, de fapt, o reducere a prestațiilor. Astfel, Romprest va asigura mai puține servicii, iar tarifele vor fi la același nivel. Consiliul Local ar urma să aprobe o derogare de la regulamentul de salubrizare, care prevede frecvențele.

Minuta discuțiilor de la Prefectură a fost publicată de spotmedia.ro. Clotilde Armand, deși prezentă la discuții, l-a pus pe viceprimarul Oliver Leon Păiuși să semneze minuta, potrivit sursei citate.

content-image

FOTO: spotmedia.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.