Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie mare în justiţia norvegiană pentru o familie de români: Ce au decis judecătorii

basilica.ro
familia Nan

Victorie mare în justiţia norvegiană pentru familia Nan. Mihaela şi Dumitru Nan au scăpat de urmărirea penală în urmă cu doar câteva ore, dar decizia nu este una definitivă. Poliţia norvegiană îi acuzase pe cei doi români de abuz și violențe administrate copiilor.

Citeşte şi: Elena Udrea RUPE TĂCEREA despre momentul ARESTĂRII: 'Traian Băsescu aţipise pe canapea'

"Astăzi, 2 decembrie 2016, a avut loc pronunțarea sentinței în urma procesului penal din 10 și 11 noiembrie 2016, intentat lui Dumitru și soției acestuia, Mihaela Nan, de către statul norvegian. Dăm slavă lui Dumnezeu că cele mai grave acuzații aduse părinților români au fost respinse de instanța norvegiană. Astfel, tribunalul din Tromsø a respins drept neîntemeiate acuzele aduse de către poliția norvegiană lui Dumitru și Mihaelei Nan de abuz și violențe administrate copiilor. De asemenea, este important de precizat că Protecția Copilului (Barnevernet) a decis să închidă cazul și să renunțe la urmărirea familiei Nan. Este nevoie, în continuare, de rugăciune, pentru că în termen de două săptămâni poliția norvegiană poate face recurs la sentința pronunțată astăzi. Să ne rugăm, așadar, Dreptului Judecător ca, de sărbătoarea Crăciunului, familia Nan să se bucure în tihnă de sfințenia acestui mare praznic.", a spus Părintele Episcop Macarie Drăgoi al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord, conform unul comunicat de presă.

Citeşte şi: NATO e în ALERTĂ MILITARĂ la Marea Neagră din cauza Rusiei: Anunțul făcut de șeful Alianței

Dumitru Nan, tatăl acuzat de autorităţile norvegiene că şi-ar fi maltratat cei doi copii, a fost arestat acum 10 zile de poliţia norvegiană. El a fost eliberat în urma presiunilor opiniei publice.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.