Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie mare pentru Golden State Warriors în faţa celor de la Cleveland Cavaliers: 99-92 într-o reeditare a finalei din sezonul trecut

minge de baschet

Echipa Golden State Warriors, campioana en titre din Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), a trecut de Cleveland Cavaliers cu 99-92, într-o partidă disputată luni seara pe Oracle Arena din Oakland, cele două formaţii fiind de altfel finalistele sezonului trecut, conform Agerpres.

Meciul a fost unul spectaculos, ''războinicii'' adjudecându-şi victoria în ultimele secvenţe ale întâlnirii, la capătul unei faze controversate. Cu 24 de secunde înainte de fluierul final, ''cavalerii'' erau conduşi cu 95-92 iar arbitrul nu a sancţionat un fault evident a lui Kevin Durant asupra lui LeBron James, jucătorul lui Golden State reuşind să înscrie punctele care au decis practic soarta confruntării.

Pentru echipa din Cleveland, LeBron James a reuşit 20 de puncte, 6 recuperări şi 6 pase decisive, însă cele mai multe puncte le-a reuşit Kevin Love (31), în timp ce Kevin Durant a înscris, pentru ''războinici'', 25 de puncte.

Alte rezultate în partidele jucate luni seara au fost:

Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers 121-104

Oklahoma City - Houston Rockets 112-107

Washington Wizards - Boston Celtics 111-103

Philadelphia 76ers - New York Knicks 105 - 98

În Conferinţa Est, pe primul loc se află echipa Toronto Raptors, urmată de Boston Celtics şi Cleveland Cavaliers, în timp ce în Conferinţa Vest lider este Golden State Warriors, urmată de Houston Rockets şi San Antonio Spurs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.