Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie neașteptată pentru CSV Alba Blaj, în Rusia, în Liga Campionilor de volei feminin

mikasa.ro
minge de volei

CSV Alba Blaj a reușit o victorie surprinzătoare în deplasare în fața formației ruse Dinamo Krasnodar, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-18, 25-17), marți seara, într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor la volei feminin. Campioana României a obținut prima sa victorie din acest sezon al competiției, una clară, după o oră și 13 minute, în fața a 766 spectatori în Palatul Sportului Olimp din Krasnodar.

Formația antrenată de sârbul Darko Zakoc și-a luat astfel revanșa după eșecul cu 1-3 suferit în meciul tur de la Sibiu și rămâne în cursă pentru locul al treilea. Adina Salaoru a fost cea mai bună jucătoare a echipei noastre, cu 18 puncte. S-au mai remarcat Samara Rodrigues de Almeida și Nneka Onyejekwe, fiecare cu câte 10 puncte. De la Dinamo s-au evidențiat Natalia Malîh, 11 puncte, și Victoria Ceapalina, 9 puncte, anunţă Agerpres.

Miercuri va avea loc și celălalt meci al grupei, Dinamo Moscova — Volero Zurich. În clasament, Dinamo Moscova ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de Volero Zurich, 10 puncte, Dinamo Krasnodar, 4 puncte, CSV Alba Blaj, 3 puncte. În ultima rundă, vor avea loc partidele Volero Zurich — Dinamo Krasnodar și CS Volei Alba Blaj — Dinamo Moscova (la Sibiu), ambele pe 28 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.