Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie pentru SCM Râmnicu Vâlcea la debutul în noul sezon al Ligii Naţionale

Federatia Romana de Handbal
handbal

SCM Râmnicu Vâlcea a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin, 28-24 (14-13) cu SCM Craiova, joi, în Sala Olimpia din Ploieşti.

Prima repriză a fost una echilibrată, echipa din Bănie conducând de două ori, cu 1-0 şi 2-1, după care formaţia vâlceană a avut iniţiativa, intrând la pauză cu avantaj minim, 14-13. În partea secundă, echipa antrenată de Florentin Pera s-a desprins la cinci goluri (22-17, 23-18), câştigând cu 28-24, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Anunț de ultim moment al Olguței Vasilescu! ‘PSD a semnat’

Marta Lopez a marcat 8 goluri, Minevskaja 6, Norgaard 4, Elghaoui 3, Aardahl 2, Liscevic 2, Florica 2, Trifunovic 1. Pentru formaţia craioveană au punctat Ţicu 5 goluri, Savu 4, Orşivschi 3, O. Andrei 3, C. Nica 3, Şelaru 2, Matlaşova 2, Zamfir 2.

Nou-promovata Dacia Mioveni a fost întrecută de Măgura Cisnădie cu 26-21 (9-10). Radojevic a reuşit 6 goluri pentru Măgura, iar Gjorgjijevska şi Zych, câte 5. De la învinse s-au remarcat I. Georgescu 7 goluri şi Banciu 5.

O altă nou-promovată, Activ Prahova Ploieşti, a fost surclasată de Dunărea Brăila cu 28-15 (15-6). Kanaval a înscris 7 goluri pentru Dunărea, iar Dache a reuşit 6. Beşleagă şi Leuştean, cu 5 goluri fiecare, s-au remarcat de la Activ, formaţie decimată de cazurile de coronavirus.

Citește și: Gigi Becali îl desfinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

Miercuri, CSM Bucureşti a trecut de Gloria Buzău cu scorul de 32-20 (19-6), CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a învins-o pe CSM Galaţi cu 24-18 (11-7), iar CS Rapid Bucureşti a remizat cu CSM Slatina, 19-19 (9-8).

Meciurile HC Zalău - Minaur Baia Mare şi CS Crişul Chişineu Criş - CSU Cluj-Napoca nu s-au jucat, deoarece HC Zalău şi Crişul Chişineu Criş nu s-au prezentat la turneu din cauza cazurilor de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.