Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie uriașă pentru PNL: APCE a aceptat cererea liberalilor de sesizare a Comisiei de la Veneția pentru modificarea Codurilor penale

Inquam Photos/ Octav Ganea
Parlament protest pnl

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat că Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a aprobat joi solicitarea PNL de a sesiza Comisia de la Veneţia cu privire la modificările aduse Codurilor penale.

“PNL, ca şi în cazul legilor justiţiei, şi în cazul Codului penal şi Codului de procedură penală s-a adresat APCE în vederea sesizării Comisiei de la Veneţia. Astăzi, Comisia de Monitorizare a Comisiei Europei a aprobat solicitarea formulată de PNL şi a decis sesizarea Comisiei de la Veneţia privitor la toate modificările care sunt aduse la Codul de procedură penală şi la Codul penal”, a anunţat Ludovic Orban.

Citește și: Vești bune pentru români! Guvernul ridică o fabrică! Ce va produce aceasta.

În perioada 11-12 iunie, o delegaţie a Comisiei de la Veneţia s-a aflat într-o vizită de două zile la Bucureşti, pe tema modificărilor la legile justiţiei, în urma unei solicitări formulate de PNL, scrie news.ro.

În cadrul vizitei, delegaţia s-a întâlnit cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, preşedintele Klaus Iohannis, dar şi cu membrii Comisiei speciale privind modificarea legilor justiţiei. De altfel, preşedintele Comisiei speciale, deputatul PSD, Florin Iordache, s-a aflat săptămâna trecută la Bruxelles, după ce Comisia de la Veneţia l-a invitat să răspundă unor întrebări.

Citește și: Va apărea o nouă linie de metrou! Metrorex a făcut totul public .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.