Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorii pentru Bayern şi Interneazionale Milano în Liga Campionilor

champions league

Echipa germană Bayern Munchen a învins marţi, în deplasare, scor 3-1, formaţia turcă Galatasaray, în grupa A a Ligii Campionilor. Gruparea italiană Inter Milano a dispus, tot marţi, în grupa D, cu 2-1 de echipa austriacă Salzburg.

Pe arena Ali Sami Yen, din Istanbul, Kingsley Coman a deschis scorul în minutul 8, iar Galatasaray a egalat, din penalti, în minutul 30, prin Icardi. Elevii lui Thomas Tuchel au rezolvat însă soarta partidei în doar şase minute din repriza secundă. Harry Kane a adus în avantaj oaspeţii, în minutul 73, pentru ca Musiala să stabilească scorul final în minutul 79. Bayern s-a impus cu 3-1 şi conduce în grupa A, cu 9 puncte din trei meciuri. Galatasaray are 4 puncte şi ocupă locul secund.

La Milano, Salzburg a dominat primul sfert de oră al meciului, însă echipa care a marcat a fost Inter, prin Alexis Sanchez, în minutul 19. Sanchez a devenit astfel chilianul cu cele mai multe goluri înscrise în Liga Campionilor – faza grupelor şi fazele finale. Salzburg a egalat în minutul 57, prin israelianul Oscar Gloukh, dar gazdele au primit un penalti în minutul 61, după ce Gourna-Douath şi Pavlovic l-au faultat în careu pe Frattesi. Hakan Calhanoglu a transformat în minutul 64 şi Inter a trecut în avantaj. Italienii au mai marcat odată, în minutul 81, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR. Victorie cu 2-1 pentru Inter, liderul din grupa D, cu 7 puncte. Salzburg, cu 3 puncte, este pe locul al treilea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.