Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franţa a învins Islanda, iar Ungaria a bătut Croația la Campionatul European din Germania

prosport.ro
handbal

Selecţionatele Franţei şi Ungariei au obţinut victorii în meciurile de sâmbătă din prima grupă principală a Campionatului European de handbal masculin - EHF EURO 2024, competiţie găzduită de Germania, în timp ce ţara gazdă a remizat cu Austria, informează AFP.

Ungaria, care a trecut cu 29-26 de Croaţia, s-a repoziţionat în cursa pentru semifinale, dar Franţa, învingătoare cu 39-32 în faţa Islandei, a făcut un pas în plus către semifinalele acestei competiţii, fază care le scapă din 2014, scrie agerpres.ro.

Dar în urma campionilor olimpici en titre, lupta pentru locul secund care asigură calificarea în semifinale rămâne deschisă.

În faţa Croaţiei, Ungaria, care nu a atins până acum semifinalele la un Campionat European, a obţinut a patra sa victorie în cinci meciuri de la debutul competiţiei. Portarul său Laszlo Bartucz, desemnat omul meciului, a fost marele artizan al victoriei cu 16 şuturi stopate.

La rândul ei, Austria, singură echipă care a învins Ungaria până în prezent, a terminat nedecis cu Germania, 22-22, deşi a condus ţara gazdă cu un avans de cinci puncte.

Ungaria va juca luni cu Germania, iar Franţa cu Austria.

Franţa este lider în grupă cu 6 pct, urmată de Austria şi Ungaria cu câte 4 pct, Germania 3 pct, Croaţia 1 pct, Islanda 0 pct.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.