Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Actrița Maia Morgenstern, șocată după ce a vorbit cu rudele din Israel: Eram panicată, speriată, îngrozită

larevista.ro
Maia Morgenstern

Video | Actri'a Maia Morgenstern, șocată după ce a vorbit cu rudele din Israel: Eram panicată, speriată, îngrozită

Maia Morgenstern a transmis un mesaj emoționant după ce teroriștii au atacat Israel. Cunoscuta actriță a vorbit despre legătura cu familia ei rămasă acolo.

Maia Morgenstern, a trimis un mesaj emotionant dupa ce teroristii au atacat Israel. In cadrul mesajului, aceasta a vorbit despre legaturile stranse ce o unesc cu familia ei ramasa in țara aflată sub asediu si a impartasit cu fanii sai gandurile si sentimentele sale.

In clipul de pe reteaua de socializare, Maia Morgenstern a marturisit ca a vorbit la telefon cu unchiul ei din Israel, incercand sa isi stapaneasca lacrimile si suspinele. Actrita a dezvaluit ca a simtit nevoia de a vorbi cu cineva, de a obtine incurajarea de care avea nevoie in acele momente de groază și teroare. Unchiul ei i-a daruit curaj si putere, iar Maia Morgenstern a simtit nevoia de a impartasi aces sentiment cu ceilalti, cu intreaga lume.

Actrita a subliniat ca nevoile de echilibru, incredere in viata, speranta, justitie, dreptate si pace sunt esentiale pentru o tara ca Israel, care a facut fata multor provocari si neintelegeri de-a lungul timpului. Maia Morgenstern a subliniat importanta solidaritatii si a pastrarii conexiunii cu familiile din zonele afectate de violenta, dar si pe cea a armoniei si a pasilor in procesul de pace.

„O noua zi. Am vorbit ieri mult la telefon cu familia mea din Israel, singurii pe care ii mai am. Eram panicata, eram speriata, eram ingrozita, eram speriata, eram ingrozită, eram revoltata. I-am sunat aproape plangand, incercand sa-mi stapanesc suspinele, lacrimile. Au vorbit cu mine, unchiul meu. Am vorbit mult, atata cat am simtit. M-a emotionat. Mi-a dat curaj si putere. Nevoia de echilibru, increderea in viata, speranta, nevoia de justitie, de dreptate, de pace. Atata forta si putere mi-au dat. Atat nevoie de echilibru, ai Israel pentru viață.”

@maiamorgenstern.off #maiamorgenstern #israel #actress ♬ Für Elise - Beethoven

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.