Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Bătaie în trafic în Timiș: Chiar și femeile au dat pumni bărbaților

autoinsurancedeal.org
politia

Poliţiştii din judeţul Timiş s-au autosesizat, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o şicanare în trafic şi o bătaie între şoferii şi pasagerii din două maşini. Au fost date amenzi şi au fost suspendate două permise de conducere auto.

”În data de 02 august a.c, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara s-au sesizat din oficiu în urma apariţiei în mediul online a unor imagini video în care două autovehicule s-au şicanat în trafic, pe DJ 691, iar la un moment dat autovehiculele s-au oprit, conducătorii auto şi pasagerii au coborât, a izbucnit o altercaţie între aceştia ulterior aplicându-şi mai multe lovituri în zona feţei”, a transmis IPJ Timiş.

Persoanele implicate în bătaia de pe şosea au fost identificate. ”În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că incidentul a avut loc în data de 28.07.2023, au identificat persoanele implicate în altercaţie, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 24 de ani, conducătoarea unui autoturism şi pasagerul, un bărbat un vârstă de 40 de ani, iar conducătorul celuilalt autoturism, un tânăr în vârstă de 18 ani şi pasagera acestuia, o tânără în vârstă de 19 ani”, a mai precizat IPJ Timiş.

De asemenea, au fost aplicate sancţiuni.

”Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional conform O.U.G. 195/2002 şi a fost luată măsura complementară a reţinerii permiselor de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, pentru conducere agresivă”, mai transmite IPJ Timiş Poliţiştii mai fac cercetări şi cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.