Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Bia Khalifa a descins la Poliție, după ce a apărut goală pe scena iUmor: Ordin de protecție emis pe numele lui Fulgy

YouTube
Dan Manole Fulgy

Polițiștii de la Secția 17 au emis ordin de protecție pe numele lui Fulgy. Fiul cel mic al lăutarilor din Clejani a fost reclamat la poliție de fosta sa iubită, Bia Khalifa, cu care a trăit o furtunoasă poveste de iubire care s-a sfârșit însă prost. Khalifa a stat, aseară, timp de mai multe ore față în față cu oamenii legii, cărora le-a povestit detaliat teroarea de care are parte. Înainte de asta, a șocat jurații de la o emisiune de divertisment, după ce a apărut goală pe scenă!

Oamenii legii au emis un ordin de protecție, însă Fulgy nu e la prima problemă legală

Cunoscut pentru scandalurile pe care le provoacă și pentru că se droghează, Fulgy de la Clejani a fost condamnat. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie, de asemenea tânărul trebuie să achite și daune de 10.000 de lei, persoanei care l-a reclamat.

”Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani", se arată în decizia judecătorilor.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.