Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Codrin Ștefănescu, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum arată acum fostul parlamentar, dispărut din viața politică

Radu Pop
Captură video
codrin stefanescu

Video | Codrin Ștefănescu, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum arată acum fostul parlamentar, dispărut din viața politică

2023 a fost un an extrem de greu pentru Codrin Ștefănescu. La începutul anului trecut, fostul președinte al partidului Alianța pentru Patrie a anunțat că este nevoit să se retragă din politică, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon.

În doar câteva luni, fostul secretar general din PSD în perioada „Dragnea”, a sălăbit în doar câteva luni 13 kilograme și a refuzat să se opereze în România.

Codrin Ștefănescu, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer și a dispărut din viața politică

În cele din urmă, fostul politician a plecat în Elveția la tratament și se pare că medicii de acolo au făcut minuni pentru el pentru că acum, la mai bine de un an de când a fost diagnosticat cu cancer, acesta arată la fel.

Dovadă stă un videoclip postat pe rețelele de socializare în care fostul parlamentar a vorbit despre cum se simte în prezent, dar și despre ce se întâmplă în prezent în politica românească.

”Nici acum nu mă simt bine, nu sunt super ok, că nu mai suntem tineri și nici la Revoluție. Urmez tratamentul și eu sper ca în câteva luni de zile să fiu apt”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Fostul politician a exclus vehement varianta de a reveni în politică

Fostul politician a exclus vehement varianta de a reveni în politică deoarece susține că îi este scârbă de tot ce s-a întâmplat în ultima vreme pe această scenă.

”Nu cred că mai intru în politică pentru că în perioada în care am fost bolnav mi-am făcut o scârbă teribilă pentru ce am văzut și mă întreb cu cine vom vota”, a transmis Codrin Ștefănescu.

Celebrul politician este mult mai bine din punct de vedere psihic, față de cum era în vara anului precedent când era hotărât să își încheie socotelile cu viața.

„Există câteva variante – Cedezi fizic, psihic, te lași păgubaș – era cât pe ce să fac lucrul ăsta. În iulie era hotărât să opresc tratamentul, să merg acasă, să vorbesc cu avocații – să stabilesc testamentul pentru cei dragi ai mei, să închei socotelile cu viața pentru că mă simțeam foarte rău”, a afirmat Codrin Ștefănescu, pentru RTV.

Fostul președinte al partidului Alianța pentru Patrie este convins că a fost salvat de o minune dumnezeiască.

„S-a întâmplat un eveniment incredibil, ceea ce spunea Monica Pop că se poate întâmpla și se schimbă radical poziția în care ești. Am început să-mi revin, să mă repun pe picioare. Lucrurile merg în direcția bună. Șase luni a fost un chin, trebuie să recunosc – dar nu am cedat, m-am bătut (…) e destul de covârșitor, începi să nu mai mănânci, să bei, stai pe perfuzii. Nu mai ești stăpân pe propriile puteri, picioare, organism. Important este că mi-am revenit.

A fost un miracol că am reușit să rezist la toate aceste lucruri. Medicii spun că a fost vorba despre știință și de faptul că organismul meu a fost puternic. Întotdeauna, în această bătălie există credința și o forță superioară. Te pune la un fel de încercare. Eu m-am rugat doar să mor demn. Nu într-o situație foarte urâtă, așa cum s-a întâmplat cu foști prieteni de-ai mei (…) am vrut să mor brusc, nu să ajung piele și os (…)”, a povestit politicianul.

@valentynohotyahoo6

Codrin Stefanescu supărat pe această coaliție PSD CU PNL și alte discuți despre politica actuală.

♬ sunet original - valentynohot@yahoo.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.