Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ședință cu scântei în Consiliul Local Iași: ’Acest agarici este pămpălăul nostru’

www.primaria-iasi.ro
gabriel harabagiu

Gabriel Harabagiu, viceprimarul Iașiului, l-a jignit, într-o ședință a Consiliului Local Iași, pe un consilier local PNL pe care l-a făcut „agarici” și „pămpălău”, se arată într-o postare publicată pe Facebook de un reprezentant PNL.

„Astăzi am avut ședință de Consiliu Local. Vreau să vă arăt cum se adresează în ședință de plen viceprimarul Iașului, Gabriel Harabagiu (mâna dreaptă a primarului Chirica), colegului meu Razvan Timofciuc, ca răspuns la o interpelare în care Răzvan a solicitat schimbarea componenței comisiei de analiză a situației amplasamentelor temporare pe locuri publice”, a scris, în postare, consilierul local PNL, Vlad Ghizdovăț.

Viceprimarul Harabagiu, îl face pe Timofciuc „acest agarici al Consiliului Local, pentru că cu toții la șocală am avut un pămpălău al clasei și noi, în Consiliul Local avem pămpălăul nostru”.

„Numai când mă uit la privirea dumnneavoastră, mă gândesc că avea dreptate domnul profesor Scripcaru, că trebuie să mergem să dăm și acel test. Dumneavoastră, cu siguranță, nu aveți cum să-l treceți. Nu vă rămâne decât să fiți pămpălăul nostru”, a spus viceprimarul Harabagiu.

Vlad Ghizdovăț, spune că respectiva comisie de analiză a amplasamentelor temoprare pe locuri publice, care e condusă de viceprimarul PSD, „are o activitate netransparentă, hotărând, în opinia noastră, într-un mod cu totul arbitrar cine poate închiria temporar domeniul public în vederea desfășurării de activități comerciale (amplasări de tonete, chioșcuri, tarabe cu flori, automate etc.)”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.