Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Jackpot de cătușe! Un bărbat și o femeie au furat 58.000 de euro dintr-o haină, într-un cazino din Sectorul 1

cazino

Polițiștii din Capitală au făcut joi o percheziție domiciliară în județul Galați la locuința a două persoane bănuite că au furat 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată pe un scaun dintr-un cazino din Sectorul 1.

Potrivit Poliției Capitalei, în 11 mai 2023, profitând de neatenția persoanei vătămate, un bărbat și o femeie ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată, pe spătarul unui scaun, în incinta unui cazino din Sectorul 1.

Poliţiştii de la Secția 1 Poliție au pus joi în executare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Galați, la domiciliul a două persoane față de care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Persoanele în cauză vor fi duse la audieri în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Conform unor informații pe surse, bărbatul păgubit e un cetățean neamț, care juca la păcănele la Platinum casino (calea victoriei 63 - 81). Acesta s a mutat la un alt aparat și și-a lăsat geaca nesupravegheată. Femeia și concubuninul ei s-au așezat lângă geacă, au sustras banii și au plecat.

Au apucat sa cumpere bijuterii și sa depună 10.000 la banca. Zilele astea voiau sa își cumpere și un apartament în Galați.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.