Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Jador s-a enervat după ce Fritz a concertat la Filarmonică: Voi susține un concert gratuit în Timișoara

captura video
jador cantaret manele

Manelistul Jador s-a enervat după ce concertul pe care urma să îl susțină la Filarmonica Banatul a fost interzis de autoritățile din Timișoara pe motiv că nu exista un contract pentru închirierea locației, ci numai un acord verbal în baza căruia s-au pus în vânzare bilete. Imediat după izbucnirea scandalului, Jador a anunțat că se simte discriminat și a promis că nu va mai cânta niciodată în Timișoara. Primarul Dominic Fritz nu s-a arătat deloc impresionat de nervii manelistului, ba chiar a urcat pe scena Filarmonicii și a susținut un recital. Pentru a- i arăta că are mai mulți fani, dar și mai mult talent, Jador a făcut marele anunț.

„Vreau să le dau o veste foarte bună timișorenilor. Vreau să vă zic că eu voi susține un concert gratis în Timișoara, poate intra oricine, intrarea este gratuită. O să aflați ulterior locația. Îmi doresc foarte mult să vă fac fericiți pentru că am primit, nu știu, cred că milionul de mesaje, la modul cel mai serios, la mine pe Instagram. Și aș vrea să susțin un concert pentru toți oamenii din Timișoara ca să-i distrez că, până la urmă, nu poate să vă oprească nimeni să iubiți un om, fie el neamț, țigan, român, ungur sau fie el manelist, cântăreț de muzică clasică sau alte genuri muzicale. Nu poate nimeni să ne oprească să ne întâlnim. Mă gândesc că mă lasă măcar acest concert gratuit, probabil puțin finanțat de către mine să-l susțin pentru noi, pentru că voi mă iubiți așa cum sunt eu și vă mulțumesc pentru asta.

Cel mai probabil s-a întâmplat astfel: în urma presiunilor mediatice, primăria și consiliul local au luat hotărârea că cum să cânte un manelist la noi. De fapt, au avut un acord verbal să facem treaba asta, dar în urma presiunilor mediatice, nu au mai fost de acord. Și uite așa o industrie a statului a discriminat un cetățean al României, care-și plătește taxele. Și cum să nu mă simt eu ofensat în urma a tot ceea ce se întâmplă. În urma presiunilor mediatice, nu mai putem că ești țigan, ne pare rău”, a precizat Jador.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.