Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Marcel Ciolacu, lovitură usturătoare pentru Klaus Iohannis, după imaginile cu aeronava de lux: Eu și Ciucă am zburat cu un avion de linie în Japonia

Inquam Photos / George Calin
ciolacu parlament

Președintele Klaus Iohannis a plecat în Japonia cu o aeronavă de lux, ale cărei costuri de operare au fost de peste 500.000 de euro. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a explicat că el și premierul Nicolae Ciucă, când au zburat în Japonia, au mers cu un avion de linie.

”Am văzut și eu imaginile în presă, nu știu cu ce aeronavă a zburat președintele.

Nu știu despre ce aeronavă este vorba, nu știu dacă despre această sumă este vorba. Nu știu dacă atât a costat, dar sunt convins că președintele României va oferi toate explicațiile necesare.

Părerea mea este că toate cheltulile trebuie să fie publice și eu așa știu, că sunt publice.

Ce vă pot spun din experiența mea, comună cu domnul Nicolae Ciucă, când am fost în Japonia, am fost cu o cursă de linie.”, a spus Ciolacu.

Avem nevoie de aeronavă prezidențială

Marcel Ciolacu a spus că România are nevoie să achiziționeze o aeronavă prezidențială, dacă este un stat care se respectă.

”Ce ne dorim de la România în viitor? Șeful statului să aibă o aeronavă specială, care să reprezinte cu mândrie România. Eu cred că un stat de mărimea României, de poziția României în UE și NATO merită să aibă o aeronavă prezidențială. Trebuie să fie o aeronavă care se pune la dispoziția statului român. Eu consider că a venit momentul să luăm această decizie, iar statul român să aibă o aeronavă prezidențială.

Dacă dorim să construim în continuare aceeași ură, este decizia noastră. Dar eu cred că trebuie să ne aliniem marilor țări din Europa, care au toate aeronavă prezidențială”, a mai explicat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.