Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Mascații din București au descins peste un luptător MMA, după o serie de atacuri armate ciudate

barbat jafuri

Un bărbat bănuit de tâlhărie a fost reținut sâmbătă de polițiștii bucureșteni. Anchetatorii cred că bărbatul înarmat cu un pistol ar fi încercat să jefuiască o casă de amanet din Sectorul 6. De asemenea, el ar fi reușit să fure o sumă de bani de la o farmacie din Ilfov. Sumele sustrase de bărbat sunt extrem de mici, de circa 3.000 de lei.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale au efectuat sâmbătă o percheziție la domiciliul unui bărbat, de 34 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

Bărbatul este bănuit că a atacat cu un pistol o casă de amanet și o farmacie.

„În fapt, la data de 31 ianuarie 2023, bărbatul ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale tip amanet, din Sectorul 6, unde ar fi amenințat o angajată cu un pistol și i-ar fi cerut să îi remită încasările societății, însă aceasta nu a dat curs solicitărilor. De asemenea, la aceeași dată, prin folosirea aceluiași mod de operare, ar fi sustras 3.000 de lei, dintr-o farmacie, din județul Ilfov”, au anunțat reprezzentanții Poliției Capitalei.

În urma efectuării percheziției, au fost ridicate mai multe bunuri, iar bărbatul a fost dus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.