Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIdeo | Primele imagini din timpul atacului armat de pe Aeroportul din Chișinău

Captură video
atac aeroport chisinau

VIdeo | Primele imagini din timpul atacului armat de pe Aeroportul din Chișinău

După atacul armat de pe Aeroportul din Chișinău, catalogat de către unele surse, ca fiind unul terorist, pe Twitter au apărut imagini cu mpmentul în care bărbatul l-a deposedat de armă pe polițistul de frontieră și începe să tragă.

Mai multe împușcături au avut loc vineri, în jurul orei 17.00 la Aeroportul Internațional Chișinău. Conform unor informații, focurile au fost trase de un bărbat care aterizase cu o cursă din Turcia, surse citate de pulsmedia.md arătând că este vorba de un cetățean rus, posibil mercenar din cadrul Wagner. Atacatorul a fost reținut.

Cel care a efectuat atacul cu doi morți din Aeroportul Internațional Chișinău este un cetățean din Tadjikistan

Cel care a efectuat atacul cu doi morți din Aeroportul Internațional Chișinău este un cetățean din Tadjikistan, în vârstă de 43 de ani, spune premierul Republicii Moldova, Dorin Recean.

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova a spus, despre incident grav de securitate de la Aeroportul Internațional Chișinău, că acesta a fost efectuat de un cetățean din Tadjikistan, în vârstă de 43 de ani căruia i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova din considerente de securitate.

„În timpul însoțirii sale către zona sterilă pentru a fi returnat, acesta a împușcat mortal un polițist de frontieră și un angajat din securitatea aeroportuară, cu arma sustrasă de la un angajat al poliției de frontieră. O altă persoană – pasager – a fost rănită și se află în îngrijirea medicilor”, spune premierul Moldovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.