Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Protestatarii au blocat frontiera cu Ucraina, zeci de tiruri 'trase pe dreapta': Nimeni nu intră, nimeni nu iese

captura youtube
coada tiruri vama siret

Video | Protestatarii au blocat frontiera cu Ucraina, zeci de titruri 'trase pe dreapta': Nimeni nu intră, nimeni nu iese

Vama Siret e blocată în continuare de protestatari.Tirurile care vin din Ucraina spre România nu mai pot înainta. De asemenea, nici tirurile din România spre Ucraina nu se pot deplasa.

Zeci de tiruri sunt oprite imediat după punctul de trecere al frontierei. Jandarmeria a făcut un blocaj pentru a nu le permite accesul acestora mai departe pentru că la câțiva metri sunt protestatarii.

Aceștia au negociat cu autoritățile ca doar autoturismele şi autocarele să poată merge spre punctul de trecere al frontierei.

Protestatarii au cerut ca niciun fel de marfă să nu vină dinspre Ucraina atâta timp cât sunt ei aici. Sute de protestatari sunt prezenți la frontiera din Vama Siret, anunță antena3.ro.

Blocaje și la frontierele din vestul țării

Blocaje au fost semnalate și în vămile Nădlac, în județul Arad. În zona punctelor de trecere a frontierei Nădlac I şi Nădlac II sunt coloane de utilaje şi maşini mici ale fermierilor, care circulă cu viteză redusă şi claxonează în semn de protest.

Sunt aproximativ 80 de combine, tractoare şi alte utilaje agricole, dar şi 50 de autoturisme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.