Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIdeo | Scene incredibile în tramvai, la Galați: Tinere agresate sexual și fizic de un bărbat, sub privirile călătorilor

112 politia politie

VIdeo | Scene incredibile în tramvai, la Galați: Tinere agresate sexual și fizic de un bărbat, sub privirile trecătorilor

Două minore care se aflau într-un tramvai din Galați au fost agresate sexual și fizic de un individ, ziua, sub privirile nepăsătoare ale celorlalți călători.

La data de 20 septembrie 2023, în jurul orei 22:00, la sediul Secției 2 Poliție Galați, s-au prezentat două adolescente, ambele cu vârsta de 16 ani, domiciliate în municipiul Galați, sesizând faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, în zona Piața Energiei, din orașul de domiciliu, una dintre acestea ar fi fost atinsă în mod intenționat cu palma într-o zonă intimă de un bărbat necunoscut.

Totodată, bărbatul le-ar fi amenințat cu moartea și cu acte de violență fizică și chiar ar fi lovit-o pe cealaltă adolescentă cu piciorul în zona abdominală.

A fost prezentată și o filmare video în care apare și bărbatul reclamat

În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat persoana din filmarea video, fiind vorba de un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Galați.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție mai sus menționată în vederea audierii și continuării cercetărilor.

După probatoriul administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a bărbatului cu privire la săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, lovire sau alte violențe și amenințare, iar, la data de 21.09.2023, după prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Recomandări de la Poliție

Dacă vă aflați în astfel de situații, încercați să nu provocați agresorul în niciun fel și să solicitați sprijin de la conducătorul mijlocului de transport în comun sau de la persoanele din jur, dacă situația vă permite, pentru a fi anunțată Poliția prin intermediul S.N.U.A.U. 112.

De asemenea, încercați să rețineți cât mai multe detalii cu privire la persoana agresorului/agresorilor, legate de fizionomie, semne particulare și obiecte de vestimentație, pentru a putea fi identificați mai ușor de către polițiști.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.