Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Un avion românesc, aterizare de urgență: doi pakistanezi amenințau că omoară toți pasagerii

Un avion al Wizz Air, în care majoritatea călătorilor erau din România a aterizat forțat la Ankara. Doi cetățeni de origine pakistaneză au amenințat că aruncă avionul în aer și au pus brichetele în zona măștilor de oxigen.

„Erau doi pakistanezi care spuneau «i will kill you».

Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măstile de oxigen. Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i- au imobilizat pe pakistanezi. O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit pasagerul, informează Gândul.

În cele din urmă, polițiștii turci au reușit să-i imobilizeze pe călătorii recalcitranți, iar aeronava și-a continuat drumul spre Dubai.

„Zborul Wizz Air W6 3265 de la București la Dubai, din 2 februarie, a fost deviat către Ankara după ce s-a raportat că doi pasageri au devenit indisciplinați și au avut un comportament abuziv. Echipajul nostru de cabină a gestionat situația așa cum este instruit să o facă. Comandantul a luat decizia să devieze zborul către Ankara și a solicitat intervenția poliției. Aeronava a aterizat fără incidente, iar la aterizare pasagerii în cauză au fost predați autorităților. Zborul a fost reluat și a aterizat în Dubai la ora locală 23:46. Siguranța este prioritatea noastră principală, iar compania aeriană are toleranță zero în ceea ce privește comportamentul abuziv față de pasagerii și personalul său”, au transmis reprezentanții Wizz Air.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.