Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| 3.000 de persoane din Georgia au manifestat pentru eliberarea fostului preşedinte Saakaşvili

Mihail Saakaşvili

Aproximativ 3.000 de susţinători ai fostului preşedinte Mihail Saakaşvili au manifestat luni în Georgia pentru a cere eliberarea acestuia, după arestarea sa la întoarcerea din exil săptămâna trecută, relatează AFP.

Purtând steagurile cu culorile roşu şi alb ale acestei ţări din Caucaz, mulţimea s-a adunat în faţa închisorii unde este deţinut fostul conducător, în oraşul Roustavi, la aproximativ 40 de kilometri de capitala Tbilisi.

Citește și: Georgia neagă că l-ar elibera pe fostul preşedinte Mihail Saakaşvili: Nimeni pe Terra nu este în măsură să ne convingă să-l eliberăm

''Saakaşvili a reconstruit Georgia şi este în închisoare. Dar cei care ruinează ţara sunt la putere'', a declarat pentru AFP Natela Svanidzé, o asistentă medicală în vârstă de 51 de ani. Manifestanţii au promis că vor continua mobilizarea în zilele viitoare, potrivit Agerpres.ro.

Fostul preşedinte georgian Mihail Saakaşvili, arestat la revenirea sa în ţară din exil, va trebui să execute integral pedeapsa de şase ani de închisoare, a insistat luni şeful guvernului Georgiei, Irakli Garibaşvili.

Citește și: VIDEO| Pornește alt război? Volodimir Zelenski promite că îl va elibera pe Mihail Saakaşvili, arestat la revenirea în Georgia

Preşedinte al acestei republici din Caucazul de Sud între 2004 şi 2013, Mihail Saakaşvili (53 de ani) a fost arestat vineri la reîntoarcerea sa în Georgia după opt ani de exil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.