Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Albumul 'Physical' de Olivia Newton-John va apărea pe piaţă într-o nouă reeditare, după 40 de ani de la lansare

ew.com
olivia newton-john

"Physical", albumul lui Olivia Newton-John care includea hitul cu acelaşi nume al anilor '80, va apărea pe piaţă într-o nouă reeditare la 22 octombrie, când se împlinesc 40 de ani de la lansare, şi va cuprinde piese originale, remix-uri şi înregistrări live, relatează marţi EFE.

Compania discografică responsabilă cu aceste eveniment a anunţat că va fi lansată totodată înregistrarea pentru televiziune intitulată "Olivia: Live In Concert", precum şi clipurile care au însoţit mai multe piese ale albumului, mai ales "Physical", care a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun videoclip al anului.

Cântecul, care a revenit în atenţie după ce anul trecut a fost folosit ca sursă de inspiraţie pentru piesa "Physical" a lui Dua Lipa şi "Prisoner" a lui Miley Cyrus, nu numai că s-a clasat cel mai mult timp pe primul loc în SUA în anii 80 (zece săptămâni), dar a şi fost numită "cea mai sexy a tuturor timpurilor" de revista Billboard.

"Sunt foarte mândră de acest album, nu numai pentru că mi-a permis că încerc lucruri noi din punct de vedere muzical, ci şi pentru că a devenit o parte importantă din istoria muzicii pop", a spus Olivia Newton-John într-o notă de presă cu prilejul aniversării a patru decenii de la lansarea acestui album în 1981, potrivit Agerpres.ro.

Olivia Newton-John (Cambridge, 1948) cunoscută şi pentru rolul din celebrul film 'Grease' (1978) şi-a început cariera muzicală în 1971, cu albumul "If Not For You" care s-a întins pe parcursul a peste două decenii şi a cuprins mai multe albume, cel mai nou disc al său fiind albumul de Crăciun "Friends For Christmas".

În 2021, artista a lansat "Put Your Head On My Shoulder" în colaborare cu o altă legendă a muzicii, Paul Anka.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.