Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Belgianul Dries Mertens s-a despărţit de clubul italian Napoli

News.ro
minge fotbal poarta

Belgianul Dries Mertens s-a despărţit de clubul italian Napoli, care i-a mulţumit fotbalistului într-un videoclip pentru cei nouă ani în care a jucat în tricoul echipei, marcând nenumărate goluri, informează site-ul radioteleviziunii RTBF.

Preşedintele lui Napoli, Aurelio de Laurentiis, a anunţat încă de sâmbătă plecarea lui Mertens. De Laurentiis îi oferise belgianului un nou contract, pe care acesta l-a refuzat. Oferta nu ar fi satisfăcut exigenţele sale financiare, astfel că telenovele prelungirii contractului s-a încheiat, potrivit Agerpres.ro.

Precedentul contract care îl lega pe atacant de Napoli a expirat pe 30 iunie, iar Mertens este liber să semneze cu orice echipă doreşte. Potrivit unor zvonuri, el va ajunge la Lazio, unde ar putea lucra din nou cu antrenorul Maurizio Sarri.

Mertens pleacă de la Napoli ca o legendă, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 148 de goluri în 397 de meciuri, devansându-i pe Lorenzo Insigne, Marek Hamsik sau Diego Maradona, acesta din urmă cel mai mare fotbalist pe care l-a avut gruparea din sudul Italiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.