Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Douăzeci de persoane sunt încă date dispărute după explozia puternică de la Erevan

apa.az
Erevan

Douăzeci de persoane sunt încă date dispărute după explozia puternică şi incendiul care a urmat, produse duminică într-o zonă comercială din Erevan, potrivit unor surse locale citate de EFE.

Potrivit celor mai recente date ale Ministerului armean al Sănătăţii, citate de ziarul Lragir, evenimentul a provocat, de asemenea, cel puţin doi morţi şi 60 de răniţi.

Citește și: Explozii la un depozit de artificii dintr-un mall din Armenia. O persoană a murit, altele sunt rănite / VIDEO

Operaţiunile de salvare sunt îngreunate de imposibilitatea de a folosi echipamente grele la locul incidentului, în condiţiile în care în cursul după-amiezii au fost găsite persoane sub dărâmăturile provocate de explozie, au declarat surse din cadrul primăriei Erevan, potrivit Agerpres.ro.

De asemenea, echipele de salvare nu pot ajunge la epicentrul exploziei din cauza unui incendiu care nu a fost încă pus sub control, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Levon Sardarian.

Potrivit informaţiilor preliminare, incidentul a avut loc într-un magazin de artificii din piaţa Surmalu, specializat în vânzarea angro a acestor produse şi situat la mică distanţă de centrul Erevanului.

Potrivit News.am, localul a fost amendat recent pentru că a încălcat normele de siguranţă împotriva incendiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.