Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Lumea motociclismului este îndoliată: Un pilot în vârstă de 14 ani a murit în timpul unei curse

hotnews.ro
Hugo Millan

Pilotul spaniol Hugo Millan, în vârstă de 14 ani, a decedat duminică în timpul unei curse rezervate tinerilor motociclişti pe circuitul Motorland Aragon de lângă Alcaniz (Spania), a anunţat Federaţia Internaţională de Motociclism (FIM), într-un comunicat citat de AFP.

''După un accident grav în Cupa Europeană a Talentelor (European Talent Cup), pe circuitul Motorland Aragon, cu mare tristeţe anunţăm decesul pilotului Hugo Millan'', a precizat FIM.

Millan a căzut de pe motocicleta sa cu 13 tururi înainte de final. Pilotul spaniol a încercat să se ridice imediat după cădere, dar nu a avut timp să iasă de pe pistă şi a fost lovit de o altă motocicletă, informează Agerpres.ro.

Drapelul roşu a fost înălţat imediat, iar cursa a fost oprită. După ce a primit îngrijiri de urgenţă pe pistă, Millan a fost transferat la centrul medical al circuitului.

Lumea motociclismului a fost îndoliată şi anul trecut, când pilotul elveţian Jason Dupasquier, 19 ani, a suferit o căzătură mortală în timpul Marelui Premiu al Italiei la Moto3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.