Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Primul hotel din spațiu ar putea fi gata în anul 2025 și va include un spa, restaurante și cinema

pamant soare

Primul hotel din spațiu, construit chiar pe orbita Pământului, ar putea fi gata în 2025 și ar putea fi dotat cu restaurante, cinema, spa și camere pentru aproape 400 de persoane, potrivit Daily Mail.

Dezvoltat de Orbital Assembly Corporation (OAC), hotelul Voyager ar putea fi operațional încă din 2027, iar întreaga infrastructură va fi construită în jurul orbitei Pământului.

Stația spațială va avea forma unui cerc uriaș și se va roti pentru a genera gravitație artificială. Aceasta va fi similiară cu cea găsită pe suprafața Lunii.

De asemenea, potrivit Daily Mail, în cadrul acestei stații spațiale, oamenii vor avea ocazia să găsească dotările pe care le găsesc pe o navă de croazieră, inclusiv restaurante tematice, centru spa, precum și un cinematrograf.

Deocamdată, însă, nu se cunosc detalii despre costul acestui proiect, dar nici despre costul unui sejur.

Stația spațială Voyager Class va fi alcătuită dintr-o serie de inele, cu un număr de „module” atașate la exteriorul inelelor. Acestea vor cuprinde, de asemenea, și o sală de sport, bucătărie, restaurant, iar unele dintre module vor fi închiriate ori vândute către companii private și guverne, relatează digi-world.tv.

Agențiile guvernamentale ar putea folosi stația pentru a găzdui propriul modul științific sau ca centru de instruire pentru astronauții care se pregătesc să meargă pe Marte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.