Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Serbarea de la Putna: Cristian Leana, talentatul Domn Puzzle a creat portretul lui Mihai Eminescu din 720 de cuburi Rubik

basilica.ro

Cristian Leana, talentatul Domn Puzzle, a publicat filmul creării portretului lui Mihai Eminescu din 720 de cuburi Rubik.

El a anunțat că face aceasta „cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la Prima Serbare a Românilor de Pretutindeni și de la Primul Congres al Studenților Români de Pretutindeni, evenimente organizate chiar de Mihai Eminescu pe data de 15-16 august 1871 la Mănăstirea Putna”.

Artistul a promovat în videoclipul său și site-ul „Serbării de la Putna – 2021. Continuitatea unui ideal”: Serbareputna150.ro. Coloana sonoră a videoclipului este Imnul Național, „Deșteaptă-te, române!”

Contactat de Basilica.ro, el a declarat: „Mă bucur pentru acest eveniment, care consider că merită promovat. Este foarte frumos că după atâta timp se adună tinerii ca să-și reamintească ceea ce poetul a dorit”.

Cristi Leana a lucrat 36 de ore la portretul poetului național, din care peste 29 au fost alocate designului lucrării, informează Basilica.ro.

Cu acest prilej, Domnuʼ Puzzle și-a amintit că a mai creat o dată portretul lui Eminescu din cuburi Rubik în 2015, la una din edițiile concursului televizat „Românii au talent”.

Cristi Leana i-a invitat pe urmăritorii lui de pe rețelele de socializare să aprecieze dacă a evoluat în cei șase ani care au trecut de atunci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.