Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Unitatea Gărzilor Naţionale ale Bulgariei a deschis parada trupelor de infanterie organizată de Ziua Bastiliei la Paris

npr.org
Ziua Bastiliei

Unitatea Gărzilor Naţionale ale Bulgariei a deschis parada trupelor de infanterie organizată de Ziua Bastiliei ca parte a celebrării Zilei Naţionale a Franţei, 14 iulie, pe bulevardul Champs-Elysees din Paris.

Parada a fost deschisă de nouă ţări din Europa Centrală şi de Est - Bulgaria, Republica Cehă, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a salutat militarii atunci când a trecut pe lângă ei într-un vehicul militar de-a lungul Champs-Elysees înainte de a se aşeza pe locul său în tribuna oficială din Place de la Concorde, alături de alte înalte oficialităţi guvernamentale, potrivit Agerpres.ro.

Un total de 6.300 de persoane au luat parte la parada din centrul Parisului în acest an. Au existat, de asemenea, 64 de avioane, o dronă, 25 de elicoptere, 200 de cai şi 181 de piese de echipament motorizat, potrivit AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.