Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| 200 de persoane, salvate după ce au rămas blocate în mașini pe DN 2

Mediafax
masini blocate zapada ninsoare

Autoritățile din Buzău au intervenit sâmbătă pentru salvarea a 200 de persoane care au rămas blocate cu mașinile pe DN 2.

Ca urmare a fenomenelor meteorologice înregistrate sâmbătă, angajații ISU Buzău au participat la deblocarea persoanelor rămase blocate cu vehiculele în zăpadă pe DN2 E85. Este vorba de 120 autovehicule cu 200 de persoane, scrie Mediafax.

De asemenea, s-a mai intervenit pentru degajarea unor copaci, în Buzău și în localitatea Valea Sălciilor, dar și pentru transportul a două persoane care avea nevoie de dializă și a altor patru persoane cu probleme medicale.

În total, la intervenții au participat 150 de pompieri cu peste 25 de mijloace tehnice de intervenție, 70 de polițiști cu 36 autospeciale și 85 de jandarmi cu 19 autospeciale.

Conform autorităților din Buzău, din cauza ninsorilor abundente, a viscolului și vizibilității reduse, s-a luat măsura închiderii temporare a circulaţiei pe DN 22 - Rm Sărat – limită de județ Brăila și pe mai multe drumuri județene. De asemenea, se menține restricția de 3,5 tone pentru circulația pe DN2 E85.

Sâmbătă seara, sunt nealimentate cu energie electrică un număr de 24 localități cu 4688 abonați, echipaje din cadrul distribuitorului de energie electrică lucrează pentru remedierea defecțiunilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.