Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 200 de persoane vor putea admira patrimoniul scufundat al Constanței: Primii curioși au coborât deja la o adâncime de opt metri

Wikipedia
Cazinou Constanța

200 de persoane vor putea admira patrimoniul scufundat al Constanței. Deja, primii amatori de istorie şi aventură , îmbrăcaţi cu costume speciale, au coborât la o adâncime de opt metri, în proximitatea Cazinoului. Acolo se pot vedea amfore, ziduri vechi și alte vestigii vechi de mii de ani. Totul este gratuit, parte a unui proiect al Administrației Fondului Cultural Național, potrivit stiri.tvr.ro.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

Emoționați și nerăbdători. Așa au fost primii beneficiari ai proiectului Urbe Submersi, înainte de a ajunge în adâncurile mării pentru a vedea vestigiile scufundate din proximitatea Cazinoului. S-au echipat corespunzător și au pornit într-o aventură unică.

Aproximativ o ora, atât durează vizită în adâncurile mării, iar experiența este una de neuitat.

Proiectul care vizează promovarea turismului cultural și de aventură are o valoare de 77.800 de lei și este finanțat în proporție de aproximativ 90 la sută de Administrația Fondului Cultural Național.

Cele două sute de locuri puse la dispoziția turiștilor și constănțenilor au fost ocupate în numai câteva ore de la deschiderea listei pentru înscrieri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.