Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - 46 de refugiați au încercat să treacă granița ilegal pe la vama Borș II: erau ascunși într-un automarfar

migranti Timisoara

Poliţiştii de frontieră de la Punctului de Trecere a Frontierei Borş II au descoperit 46 de cetăţeni străini care încercau să treacă ilegal frontiera ascunşi într-un automarfar condus de un şofer turc, informează News.ro.

„La data de 19.03.2021, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, conducând un automarfar înmatriculat în Turcia. Conform documentelor de însoţire a mărfii, acesta transporta cuve pentru maşini de spălat, pe ruta Turcia-Suedia. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentul pentru marfă, patruzeci şi şase cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului P.F. Borş, pentru cercetări”, arată un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Potrivit sursei citate, la verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Irak, Siria, Somalia şi Turcia, cu vârste cuprinse între 7 şi 54 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun, mai indică sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.