Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 7 persoane adunate la o reuniune religioasă au murit: Oamenii se scăldau într-un râu, când au fost surprinși de o inundație

Ploi puternice au cauzat inundaţii în care au murit cel puţin şapte persoane la o reuniune religioasă la care participau aproape 40 de persoane, într-o regiune din Anzii venezueleni care se învecinează cu Columbia, relatează AFP.

”În partea înaltă a muntelui au fost ploi abundente, care au cauzat o inundaţie ce a luat un grup de persoane”, a anunţat sâmbătă, pe reţele de socializare, guvernatorul statului Tachira (vest), Freddy Bernal, scrie news.ro.

”Până în prezent, şapte corpuri au fost recuperate, dintre care patru nu au fost identificate, şi căutăm în continuare trei corpuri”, a anunţat el, deplângând o ”tratgedie regretabilă”.

În total 36 de membri ai Bisericii Metodiste, un grup religios protestant, s-au reunit în această regiune turistică la o ”adunare”. Unii se scăldau în râi atnci când a avut loc inndaţia, care a luat mai multe persoane.

Căutările victimelor, îngreunate de caracteristicile geografice ale acestei regiuni muntoase şi cu temperaturi scăzute, au continuat în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Potrivit autorităţilor, Venezuela a înregistrat în 2022 precipitaţii peste medie, care au cauzat pagube în anumite regiuni.

Guvernul atribuie aceste precipitaţii fenomenului meteorologic La Niña, care are la origine o anomalie termică a apelor ecuatoriale de suprafaţă din Oceanul Pacific.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.