Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | A apărut autorulota românească Dacia: Arată fabulos și are un preț foarte accesibil

promotor.ro
Dacia autorulota

În Spania, o companie a dezvoltat o autorulotă accesibilă folosind modelul Dacia Dokker. Vehiculul este echipat cu toate facilitățile necesare și are un preț sub 20.000 de euro.

Dacă vă bucurați de excursii, drumeții și vacanțe în natură, dar nu dispuneți de bugetul necesar pentru o autorulotă, această soluție din Spania ar putea fi exact ce căutați, bazată pe modelul Dacia Dokker.

Prin urmare, ai opțiunea să achiziționezi o Dacia Dokker la mâna a doua, deoarece modelele noi nu mai sunt disponibile, împreună cu kit-ul oferit de compania Yevana. În România, poți găsi o Dacia Dokker second-hand pentru aproximativ 8.000 de euro.

content-image

Dacă dorești un model mai elegant, cu un aspect de SUV, poți opta pentru Dokker Stepway. Mai mult, dacă deja deții o Dacia Dokker și ești dispus să o transformi într-o autorulotă, ai și această opțiune, conform ProMotor.

Dat fiind faptul că Dokker este un monovolum, spațiul suficient este disponibil pentru kit-ul oferit de Yevana. Acesta nu modifică aspectul mașinii în niciun fel, astfel că te vei bucura de o rulotă discretă, ideală pentru călătorii în vacanță aproape oriunde.

content-image

Transformarea unei Dacia Dokker într-o autorulotă poate fi realizată cu doar 10.000 euro folosind kit-ul vândut de compania Yevana. Acesta este alcătuit dintr-o structură din lemn, pe care sunt montate utilitățile necesare, și este instalat în partea din spate a locurilor din față.

De asemenea, păstrează o parte din bancheta spate. Pachetul include un pat dublu pliabil cu dimensiunile de 1,95×1,1m, cu o bază de 15 mm din lemn de mesteacăn.

Balamalele sunt fabricate din oțel inoxidabil, iar în pachet este inclusă și o saltea pliabilă de 7 cm grosime.

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.