Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - A apărut imnul coronavirusului: 30 de artiști celebri îl interpretează

Facebook
coronavirus vindecat

30 de artişti au înregistrat pentru imnul „împotriva” noului coronavirus. „Resistiré 2020” (Voi rezista 2020) este un remake al cântecului cu acelaşi titlu lansat în 1988 de Dúo Dinámic.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 34: 'Nesimţitul ăla de Popescu minte flagrant. Aţi spus că aţi vorbit cu Farmec. Nu aţi vorbit cu nimeni'

„Resistiré 2020” (Voi rezista 2020) este imnul înregistrat de peste 30 de artişti pentru a învinge ameninţarea reprezentată de noul coronavirus.

Piesa este un remake al cântecului cu acelaşi titlu lansat în 1988 de Dúo Dinámico şi prezent pe coloana sonoră a peliculei ”¡Átame!” de Pedro Almodovar.

Fondurile adunate din distribuirea şi rularea piesei vor fi donate în scopuri umanitare.

Printre artiştii care au cântat din izolare pentru piesa lansată la începutul lunii aprilie se numără Alex Ubago, Andrés Suárez, Álvaro Soler, Blas Cantó, Carlos Baute, Conchita, David Bisbal, David Otero, David Summers, Despistaos, Diana Navarro, Dvicio, Mariposa Effect, Hall Effect, Ele, Georgina, India, Jose Mercé, Josemi Carmona, Manuel Carrasco, Melendi, Mikel Erentxun, Nil Moliner, Pastora Soler, Pedro Guerra, Pitingo, Rosana, Rozalén, Rulo, Sofía Ellar şi Vanesa Martín.

Piesa este un remake al cântecului cu acelaşi titlu lansat în 1988 de Dúo Dinámico şi a apărut pe coloana sonoră a peliculei ”¡Átame!/ Leagă-mă strâns” de Pedro Almodovar. Piesa originală folosea fragmente din celebra melodie ”I will Survive”, de Gloria Gaynor.

Fondurile adunate din distribuirea şi rularea piesei vor fi donate în scopuri umanitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.