Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO A luat foc sediul DSVSA din Pitești

UPDATE 13.04.2024, ora 10:30

Incendiul care a izbucnit sâmbătă la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Piteşti a pornit, cel mai probabil, de la un aparat de aer condiţionat, conform primelor concluzii ale verificărilor efectuate de pompieri.

"Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, de la o unitate interioară a unui aparat de aer condiţionat", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului

"La ajungerea forţelor de intervenţie, s-a constatat că este vorba despre sediul DSVSA Argeş, incendiul manifestându-se la etajul întâi al clădirii, cu degajări mari de fum, unde funcţiona un laborator sanitar-veterinar. Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului şi degajarea fumului", au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Potrivit aceleiaşi surse, focul a distrus elemente de mobilier aflate în apropierea locului în care a izbucnit incendiul şi au fost afectaţi pereţii, din cauza degajărilor mari de fum. Nu au fost victime şi nici persoane surprinse în interior.

În urma măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN nu s-au înregistrat concentraţii peste limitele admise ale substanţelor periculoase în atmosferă.

Pompierii argeșeni intervin sâmbătă dimineața pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Protecția Alimentelor (DSVSA) din Pitești. Nu sunt persoane în clădire.

Potrivit ISU Argeș, incendiul a izbucnit la o clădire de pe Calea Câmpulung din Pitești, unde funcționează DSVSA.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 40 mp, la etajul 1 al clădirii.

Pompierii spun că nu sunt persoane surprinse în interior, așadar nu sunt victime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.