Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 'A vrut să facă mall şi i-a ieşit casă. Prima investiţie a Guvernului Orban': Ironia lui Băsescu la adresa ministrului propus la Dezvoltare

basescu rade

Europarlamentarul Traian Băsescu l-a ironizat, vineri, la TVR 1, pe ministrul propus al Dezvoltării Regionale, Ion Ştefan, care deţine o casă de peste 900 de metri pătraţi, fostul şef al statului spunând: „A vrut să facă mall şi i-a ieşit casă”.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă! ‘Sunt extrem de revoltat’ .

Traian Băsescu a afirmat că Ion Ştefan, propus de PNL pentru funcţia de ministru al Dezvoltării, ”nu e un prost” şi a făcut avere făcând exclusiv afaceri în mediul privat, anunță news.ro.

Băsescu l-a ironizat, însă, pentru casa de peste 900 de metri pătraţi pe care o are, spunând că ”a vrut să facă mall şi i-a ieşit casă”.

„Am văzut explicaţia, îmi vine să râd, dar, din câte ştiu, nu e un prost. Nu a avut contracte cu statul, l-a urmărit norocul în afaceri şi îţi permiţi o extravaganţă din asta, casă de 900 de metri pătraţi. E adevărat, seamănă cu un mall. A vrut să facă mall şi i-a ieşit casă. (...) Cheamă Guvernul să taie panglica. Prima investiţie a Guvernului Orban”, a spus Traian Băsescu, râzând.

Citește și: Teodorovici reacționează! ‘PSD e un partid puternic’

Ştefan Ion, propus pentru Ministerul Lucrărilor Publice şi Dezvoltării, deţine o casă cu o suprafaţă de peste 900 de metri pătraţi.

Acesta a declarat presei că nu şi-a dorit o casă atât de mare, dar că a ieşit o locuinţă cu o asemenea suprafaţă după ce constructorul a greşit amplasarea unei grinzi la mansardă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.