Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Accident mortal într-o stațiune din Elveția: un mort și șase răniți, după ce au fost loviți de cablurile unei gondole care s-a rupt

Radio Pilatus
Engelberg Titlis, telegondolă, accident

O persoană a murit și alte șase persoane au fost rănite miercuri într-un accident produs în stațiunea montană Engelberg Titlis din Elveția, în timpul lucrărilor de întreținere a unui teleschi, relatează Reuters, informează Mediafax.

Citește și: Euroscepticii nu i se alătură lui Matteo Salvini în grupul europarlamentar din PE

Muncitorii au fost loviți de cabluri când o bandă temporară atașată de cablul principal al unei gondole s-a rupt, a anunțat poliția din cantonul Obwalden.

Doi muncitori au suferit răni grave, în timp ce alții au suferit răni moderate, a spus poliția. Ceilalți trei au fost răniți ușor, iar trei dintre ai, mai grav răniți au fost luate cu elicopterele de salvare și duse la spitalele din apropiere.

Niciun turist nu a fost implicat în incident, a declarat un purtător de cuvânt al companiei de telecabine Bergbahnen Engelberg Truebsee Titlis Bet AG, care operează ascensoarele de la stațiunea situată la 35 km sud de orașul Lucerna.

În momentul accidentului, cablul principal nu a fost atașat de gondole, deoarece ascensorul a fost închis pentru lucrări de întreținere de rutină, a transmis purtătorul de cuvânt.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.